HYVINVOINTISI TUEKSI

Blogikirjoitukset

Kirjoittajana osteopaatti Matti Hokkanen

Palleahengitys

15.01.2023

Tämän artikkelin lukemalla opit mitä kaikkien tulisi tietää pallean toiminnasta ja hyvin toimivan hengityksen hyödyistä. Opit lisää mm. seuraavista oireista sekä mitä niille voi tehdä ja miten hoitaa:

Poikani ollessa 2-vuotias perhe-elämä oli yhtä kaaosta. Kukaan perheestä ei ollut juuri nukkunut edeltävinä vuosina ja päivästä yritettiin vain selvitä seuraavaan. Koskaan ei tiennyt mitä seuraavana päivänä tapahtuu. Päivittäin selviämisen jälkeen seuraavaksi tärkein tehtävä oli yrittää pitää poika tyytyväisenä. Oman tahdon kasvaessa tehtävä kävi...

Kuuntelin äänikirjaa: Tommy Hellsten - Saat sen mistä luovut. Kirja sai minussa heräämään kysymyksen, joka on kenties elämäni tärkein kysymys:

Jos huomaat kehossasi puutumista tai kipua herätessä, voi se johtua huonosta nukkuma-asennon ergonomiasta. Tästä artikkelista ja oheisvideosta saat vinkkejä hyvän unen ergonomiaan sekä siihen, millainen on hyvä nukkuma-asento kylkimakuulla.

Mikäli sinulla on näitä oireita, saatat hyötyä seuraavasta harjoitteesta:StressiStressihengitys, pinnallinen hengitysNiskahartiaseudun jäykkyys tai särky Krampit ja "noidannuolet" SelkäkivutJännittynyt lantionpohja