Asiakaspalautteet

"Suosittelen lämpimästi! Alaselkä ongelmat alkoivat ratkeamaan välittömästi jo hoidon aikana. Ensimmäinen kivuton päivä pitkään aikaan."

"Matti on oikealla alalla ja helpotus alaselän alueella on huomattava!
Kiitokset!"

Petro 53v.

"Matti hoitaa ammattitaitoisesti ja sydämellisesti koko ihmistä. Niin oireita kuin oireiden syitä. Terveyttä vahvistaen ja tilanteen vaatimaa tekniikkaa apunaan käyttäen. Lämmin suositus!"

Henriika

"Matti on empaattinen ja huomioi ihmisen kokonaisuutena. Hänen otteessaan on herkkyyttä ja tarkkuutta. Hoitotilanteessa on kiireetön tunnelma. Hän oli lempeästi läsnä, kun koin vahvoja fyysisiä reaktioita. Hän huomasi asioita, jotka ovat jääneet monilta kehomenetelmien osaajilta huomaamatta."

"Kävin viime keväänä Osteopaatti Matti Hokkasella, pitkään jatkuneen polvivaivan takia. Hän teki perusteellisen tutkimuksen. Huomasin kaikesta, että hän oli ammattitaitoinen ja osaava. Tutkimuksissa hän oli kiireetön, kuunteleva, empaattinen ja ystävällinen. Selitti moneen kertaan, asiat joita tulisi huomioida. Hän laittoi kotihoito-ohjeet s-postiini. Olen niitä noudattanut ja vaiva on helpottanut. Suosittelen lämpimästi, häneltä saa lääkkeetöntä hoitoa."


Päivitys 8kk hoidon jälkeen:

"Ajattelin tänään lenkillä sinua ja miten paljon sain apua ja tukea sun luona hoidossa käydessäni. Se oli huhtikuun alkua, kun kävin hoidossasi. Olen lenkkeillyt päivittäin. Harvoin tuntuu enää polvessa kipua. Kun tuntuu, alan heti muistelemaan sun antamia ohjeita kävelyyn. Kipu häviää samantien. Olen niin tyytyväinen, että sain polveni kuntoon ilman leikkausta ja lääkkeitä. Suosittelen lämpimästi polvivaivoista kärsiville!

Helena 68v.

"Hoito tuntui todella hyvältä ja perusteelliselta. Taitava osteopaatti tuntui erttäin ammattitaitoiselta ja osasi selittää asiat ymmärrettävästi. Tunsin saavani apua ja kipujen lievitystä jo hoitotilanteessa, jossa asiakas otettiin kokonaisvaltaisesti huomioon. Tunnelma oli kiireetön ja sympaattinen. Sain hyödyllisiä ja olennaisia harjoitusohjeita. Parempaa hoitoa en ole aikaisemmin kokenut!"

Brita 73v.

"Vaikka mikään ei virallisesti ollut vialla, niin hoidon jälkeen olo on paljon helpompi. Hengittäminen tuntuu ihanalle."

Nainen 30-35v.


Jätä palautetta saamastasi hoidosta. Voit jättää palautteen nimettömänä tai halutessasi myös yhteystiedoillasi.